??

Halloj!
Idag har jag praoat på dagiset med Ylva, är helt slut! barnen klängde på oss, men det var väldigt kul att prova på :) Guuud vad varmt det var idag, jag har blivit mkt brunare jippie! ;) Gud vad jag älskar sommar! Idag var det derby blev 1-1 gais-blåvitt :) heja blåvitt. Imorgon blir det mys på kvällen framför tv:n (eurovision song contest) jippie! Hejdå!! <333
Hahaha var såå liten..! <3

Hemma igen ;)

Tjaaa!
Idag har vi åkt hem från skåne :-( men innan vi åkte hem badade jag i havet! :D Guuud det var iskallt kändes som att det sticktes i låren. I alla fall på hemvägen stannade vi vid laxresturangen typ 13 mil härifrån. Jag åt pannkakor och glass :D och när man skulle gå in på resturangen fanns det ett asstor glasscafé med massor av olika strössel och kakor och såser till glassen och man fick ta själv! guuuud, men jag fick inte köpa :'(. Imorgon ska jag praoa på Almas dagis med Ylva guuud vad jag längtar, älskar småbarn (L). Och vi har fått reda på våra klasser till 7:an ska gå med alla cooola :P och Med mig ska Ylva och Elin också gå :) vi ska gå i 7E. Nu sitter jag och solar i bikkini... Men solen är bakom ett moln nu.. :( Imorgon skulle det bli ännu varmare! Jag SKA bli brun denna sommaren!  ;) <33 Sees!



HAHA -.-

Hej!
Nu är jag i skåne ;) Min släkting har gift sig så nu är det bröllopsfest :D är med Emma :) !! IT IS nice haha :P Jätteroligt språk ändå.. Skånska, låter lite görgligt :) Hihi vad ska jag skriva? chattar med Lycke nu :) haha men nu måste jag svara han, vänta ett liiiiitet tag. Så färdigt. Idag när vi åt middag så sjung jag till brudparet. FYYY vad pinsamt ;) men kuuuuL jag sjöng det vackraste :P hihi goood niiight!

RSS 2.0